fbpx

maatwerk

INTERIEUR

interieur

TOONZAAL

In ons modelappartement kan u terecht voor een gepersonaliseerde afwerking van uw woning. Wij creëren er maatwerkoplossingen voor uw keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer tot dressing.

Maatwerk keukens

De uitstraling van de keuken is een belangrijke factor. Wenst u een strakke, moderne of landelijke stijl. Wij maken voor u het ontwerp en adviseren bij de keuzes uit ons uitgebreid gamma kleuren en materialen.

Maatwerk kasten

Door de actuele bouwtrends is een optimale ruimtebenutting onontbeerlijk. Wij begeleiden en adviseren u bij de uitwerking van efficiënte opbergruimtes. Een maatkast en/of een praktisch ingerichte dressing in zachte tinten of diverse houtstructuren maken het overzichtelijk en praktisch.

Badkamermeubel

De badkamer wordt meer en meer een ruimte waar men even tot rust kan komen. Door zijn pure eenvoud straalt de badkamer een vorm van soberheid uit. Wij maken uw badkamermeubel volgens uw smaak en levenswijze.

Vloer- en wandtegels

Wij biedenu een brede waaier aan vernieuwende collecties vloer- en wandbekleding in diverse tinten om zo een meerwaarde te bieden aan uw interieur.